logo

plovdivclubs.com

Най-свежото DJ-дуо на Пловдив тази събота в RaffyBar
Най-свежото DJ-дуо на Пловдив тази събота в RaffyBar

Най-свежото DJ-дуо на Пловдив тази събота в RaffyBar

публикувана на 13.12.2016 05:28

Raffy Bar & Gelato не спират с тематичните си партита всеки петък и събота

 

Този петък и събота приятната атмосфера в Raffy Bаr ще бъде обогатена отново с хубава музика. Музикалният уикенд в заведението ще бъде в компанията на добре познатите и обичани диджей на Пловдив- DJ ROCCO и DJ ALX.

 

DJ ROCCO няма нужда от представяне. Много от хората от града на тепетата го определят като истински музикален титан, а неговите участия в заведенията са свързани с много положителна атмосфера, усмивки и забавление. Когато зад пулта застане DJ ROCO - това е гаранция за готино парти, създадено в безкомпромисния стил и качествена музика.

 

Александър Петров новоизгряващ български DJ. Той е млад и креативен, а всеки присъстващ на негово участие бързо заобичва стила му и атмосферата , коятосъсдава около себе си. Alx DJ има пресантиман към Nu disco, deep house, tech house, но споделя, че е отворен за всякакви предизвикателства и експериментите не го плашат- дори напротив- стимулират го.


 Под името ALX DJ той е пускал в много клубове, сред които Zino Club(Shumen),Itali Bar&Dinner (Plovdiv),Cameo Club (Plovdiv),Planet La Dolce Vita (Varna),Plazma (Plovdiv),Baci Cocktail Lounge (Plovdiv),North Star (Plovdiv),Emona Bar (Plovdiv),Makalali (Varna) и други.

 

Oтново ви очаква превъзходна кухня, приятна атмосфера и добра музика.

 

ул. "Патриарх Евтимий" №5
за резервации: 0882 555 580

 

За по-малко от година, Raffy  Bar & Gelatо се превърна в абсолютен фаворит сред пловдивчани, които искат да прекарат една хубава вечерв Пловдив. За кафе, питие или вкусен обяд и вечеря, мястото е само едно-Raffy Bar.

 

За Новогодишното предложение на Raffy  Bar & Gelatо  можете да намерите информация ТУК

 


Седмична програма