logo

plovdivclubs.com

Raffy Bar глези клиентите си с наргилета
Raffy Bar глези клиентите си с наргилета

Raffy Bar глези клиентите си с наргилета

публикувана на 17.01.2017 04:35

 

От понеделник до петък Raffy Bar & Gelato предлага на своите клиенти наргиле само за 13.99 лв. вместо за 16.99 лв.  Промоцията важи от 12:00ч. до 18:00ч, а наргилетата се предлагат с богат избор вкусове тютюн според наличността.

 

Raffy Bar & Gelato е вашето място за презареждане и релакс. Тук отново ще срещнете познатата вече от Raffy Bar изискана кухня. Меню съчетало в себе си традиция и иноваторство ще изненада и най-изтънчения вкус. Богато разнообразие от алкохолни и безалкохолни коктейли и напитки ще спомогнат за вашето добро настроение, а изборът от десерти ще ви изкуши.

 

Raffy за повечето хора е асоциация за нещо вкусно. Дали ще е сладоледа по витрините из цялата страна или ястията в ресторантите Raffy-то се превърна в емблематично място в центъра на Пловдив.

 

Приятната обстановка, добрата храна и сервиз, постоянното обновявяне на интериора и менюто и всичко това на достъпна цена бързо спечели симпатията на пловдивчани. Гост Dj с различно клубно звучене, забавляват гостите в заведението през уикенда.

 

Страхотна промоция от наргиле от Raffy Bar & Gelato. Вземи наргиле и се наслади на невероятната атмосфера в заведението!

 


Седмична програма