logo

plovdivclubs.com

Рафи връзва мартеници в Secrets
Рафи връзва мартеници в Secrets

Рафи връзва мартеници в Secrets

публикувана на 28.02.2013 03:31

 

Рафи Бохосян ще бъде специален гост тази седмица в клуб Secrets. Партито ще се състои в петък(1-ви март), точно в 23 часа. Победителят в музикалното риалити X Factor, съвсем скоро навърши 20 години и го отбеляза подобаващо с не един, а цели два  купона. Сега е време да празнува и под тепетата на Пловдив. Бургазлията е подбрал само хитове за публиката в заведението, сред които разбира се  и "4321".

 

Рафи издаде, че през следващия месец пуска ново парче заедно с Играта, Лео и Део. Повече за него, звездата ще сподели на специално интервю за Plovdviclubs тази събота. Очаквайте подробности!

 

Официалният фен сайт на изпълнителя Raffibo.com вчера навърши една година. Имаше запланувано голямо парти по този повод, но добрите сърца на администраторите отложиха празнуването. Бюджета отделен за купона, бе дарен за лечението на Ани Паунчева от Пловдив. Тя страда от остра форма на левкемия и в момента е на химиотерапия в онкологичната клиника на болницата. За да се излекува Ани напълно, трябва да й бъде направена трансплантация на костен мозък в германска клиника. Лечението там струва над 170 хиляди евро.

 

 


Седмична програма