logo

plovdivclubs.com

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ЗА КАЛОЯН
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ЗА КАЛОЯН

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ЗА КАЛОЯН

публикувана на 18.12.2013 03:23

 

Тази събота 21.12.2013, лицата на пловдивската хип- хоп култура излизат на една сцена- тази на Sky beach bar, за да подкрепят малкия Калоян и да му помогнат да се пребори с тежката си диагноза. Наближава Коледа - нека дарим един благороден подарък на една майка! 

 


Участие в събитието ще вземат ICE CREAM,NONAME,5 стотака,WhatUp,Vess,Дани Моралес a.k.a. Dr.Morales,Liter Jack,Podnulevia,Ando,Liceto X,DJ Lex,Симфония Балканика и много други. Ние можем да направим поредно коледно чудо входа е свободен целия музикален арсенал ще бъде готов за вас а ако имате възможност за Кико ще има каса в която да дарите по нещичко от сърце .

 

Калоян страда от тумор с местонахождение неговия мозък. Детето се лекува в Израел и до този момент лечението му е успешно . Това лято той остана без баща . Таткото Станислав Илиев претърпя трансплантация на сърце но поради белодробна емболия тоест тромб в белите дробове издъхна в лечебното заведение . Майката на Калоян стиска здраво зъби и надеждата че детенцето и ще оздравее не утихва . Нека всички ние заедно подкрепим тази силна жена и да подарим надежда на нея и малкия Кико .


Начало: 21:00

 


Седмична програма