logo

plovdivclubs.com

Да се пренесем в Амстердам със Sky beach bar
Да се пренесем в Амстердам със Sky beach bar

Да се пренесем в Амстердам със Sky beach bar

публикувана на 03.07.2013 10:36

В събота вечер в Sky beach bar ще се състои второто парти от поредицата "The Carnivals All Around The World"– серия от партита, посветени на най-известните, най-пъстрите и най-магическите карнавали по целия свят. Стотици хора ще се съберат, за да се забавляват и да почетат "Деня на кралицата" – най-големия карнавал в Амстердам.


Адреналинът на гостите ще бъде повдигнат, а погледа замъглен още от самото им посрещане. Минавайки покрай червените фенери, те ще бъдат потопени и въведени в атмосферата на карнавалното парти от красиви момичета с уникално бельо и чаша в ръка.  За да усетят суетата и блясъка на един истински карнавал , за всички желаещи ще има обособена hair & make-up зона за атрактивен грим и стилни прически.


Кварталът на Червените фенери ще бъде представен от танцуващи момичета по бельо в червени витрини, предлагащи изкушение. „Сутеньори” зорко ще пазят своите момичета. Част от заведението ще бъде преобразуван в хотел, който да буди различни въпроси и нестихващ интерес в присъстващите. Нестандартно и различно парти-изживяване, на което атрактивното ще бъде преобразуван автентичен кофи-шоп . 


Ще бъдете пренесени в хитовия клуб SKY BEACH в завладяващата атмосфера на Амстердам.Червеният цвят ще провокира въображението и изостря сетивата на всички присъстващи. Златистите бански костюми на момичетата на енергийната напитка ШАРК проблясваха из цялата публика, пробивайки си път през нейната експлозивна енергия.


Кулминация на партито ще бъде провокативното модно шоу на Франко Феручи. Красивите момичета ще дефилират с облеклата на марката Франко Феручи, показвайки на публиката черен шик, скандален блясък и провокиращо изкушение. 




Текст: Sky Beach bar


Седмична програма