logo

plovdivclubs.com

Ice Cream в Sky beach bar
Ice Cream в Sky beach bar

Ice Cream в Sky beach bar

публикувана на 02.04.2013 04:55

 

Тъкмо за идващите жеги, малко преди да се разтопите, група ICE CREAM ще ви охладят със страхотните си хитови парчета! Групата ще се вихри на сцената на Sky beach bar на 4-ти(четвъртък).

 

Групата се състои от Елена Брусарска, Виктор Николов, Даниел Димитров – Ice и Малин Миланов и е основана 1997година. Първият им официален запис се казва „I scream” („Аз крещя”), както и е било замислено името на групата в началото.  Група Ice Cream взривиха музикалното пространство с хита си „Завинаги Заедно” с гост вокал Димо от PIF , който достигна първо място в класациите на българската музика! От 2007г. до 2012г. групата спира да твори, но имат неочаквано завръщане точно в началото на 2012г. с песните „Мисля си”(която за един ден парчето генерира 30 000 гледания в интернет), “Whant some Ice Cream?” , „Влюбени във свободата” и „Да те карам да Вибрираш”, която също направи фурор с 2 милиона гледания за седмица.

 

Ice Cream са едни от най-запомнящите се хип-хоп изпълнители, които предоставят на публиката си парчетата, от които тя има нужда! Насладете им се в Sky Beach Bar, където те ще бъдат специални гости!

Вибрирайте…

 

 


Седмична програма