logo

plovdivclubs.com

Професионална танцьорка стана Мис Пролет 2013 на Пловдив
Професионална танцьорка стана Мис Пролет 2013 на Пловдив

Професионална танцьорка стана Мис Пролет 2013 на Пловдив

публикувана на 26.03.2013 09:59

 

Девет слънчеви момичета се бориха за приза "Мис Пролет" на Sky beach bar Пловдив в събота 23.03. Конкурсът  премина в 5 кръга, а елитно жури от компетентни журналисти и партньори оценяваха по най-строг начин участничките. Победителка стана 28-годишната Мария Минчева, която се оказа професионална танцьорка.

 

Красавицата показа, че освен в танцуването е добра и в барманството, като забърка коктейл с цветовете на българския трибагреник. Второто място грабна Таня Звискова, която впечатли журито най -вече с купища медали и много победи на международни нива спечелени в дисциплината спортна стрелба. Нейната сила се оказа самообладанието, а самата тя е в топ 10 на пловдивските спортисти за 2013 година.

 

На трето място се нареди Мария Хитова - художничка и арт натура. Мария сама бе ушила роклята си за официалния кръг на конкурса. 

 

Между всеки кръг на сцената на клуба се появяваха Дани Димитров и Адриана - с новата си песен "Парфюм", Андо, Dr. Moralezz, S.D. Crew - The center Plovdiv и естествено момчетата Central Side. С изключителен хумор като професионален водещ се изяви Емил Христов (Central side), придружен от артистичната Патриция, която като истинска актриса действаше импулсивно и хвърли своите обувки, като остана боса на подиума.

 

За музикалното оформление на вечерта и усмивките по лицата на хората се погрижи харизматичният DJ Bobi. 

 

PlovdivCLUBS като партньор даде своя принос с участие в журито. Това ни дава правото да обявим, че това бе един от малкото неманипулирани и неконтролируеми конкурси за красота в България. Всичко бе обвито с много усмивки и забавление. 

 

СНИМКИ от конкурса може да видите тук


 

 

 


Седмична програма