logo

plovdivclubs.com

Разходка из Амстердам
Разходка из Амстердам

Разходка из Амстердам

публикувана на 15.11.2012 09:41


В четвъртък вечер в пловдивският клуб Sky Beach bar ще се състои второто парти от поредицата The Carnivals All Around The World – серия от партита, посветени на най-известните, най-пъстрите и най-магическите карнавали по целия свят.Стотици хора ще се съберат, за да се забавляват и да почетат "Деня на кралицата" – най-големия карнавал в Амстердам.

 

Адреналинът на гостите ще бъде повдигнат, а погледа замъглен още от самото им посрещане. Минавайки покрай червените фенери, те ще бъдат потопени и въведени в атмосферата на карнавалното парти от красиви момичета с уникално бельо и чаша от екзотичният ликьор направен от листата на КОКА-agwa de bolivia.  За да усетят суетата и блясъка на един истински карнавал , за всички желаещи ще има обособена make-up зона за атрактивен грим от уникалните INGLOT. Кварталът на Червените фенери ще бъде представен от танцуващи момичета по бельо в червени витрини, предлагащи изкушение. „Сутеньори” зорко ще пазят своите момичета. Част от заведението ще бъде преобразуван в хотел, който да буди различни въпроси и нестихващ интерес в присъстващите.

 

Нестандартно и различно парти-изживяване, на което атрактивното ще бъде преобразуван автентичен кофи-шоп. Ще бъдете пренесени в хитовия клуб SKY BEACH в завладяващата атмосфера на Амстердам.Червеният цвят ще провокира въображението и изостря сетивата на всички присъстващи. Изживейте най-уникалната вечер в живота си !!
 
 
 

Седмична програма