logo

plovdivclubs.com

Meri Niko aka Marianimal в клуб Underground
Meri Niko aka Marianimal в клуб Underground

Meri Niko aka Marianimal в клуб Underground

публикувана на 16.02.2012 05:43

 

Зад пулта на клуб Underground този петък ще застане едно изтънчено и красиво лице прикрепено към още по хубаво тяло една дама, която ще ви омая не само с външния си вид, но и с музикалния си подбор.

 

Meri Niko или известна още като Marianimal ще запише за първи път своя live set, не другаде а в местния клуб Underground. Първото представяне на новата парти звезда бе едва през лятото на 2011 година, но под напътствията на Dj Bobby , тя бързо се усъвършенства и нейните сетове биват приветствани от Traffic Radio и софийската клубна сцена. Едни от най- важните елементи съпътстващи всяка ново изгряла звезда несъмнено са част от Meri Niko, тя не може да живее без музика, знае доста за историята на музиката и разбира се има усет за ритъм.

 

Лицето на Marianimal също може да сте срещали на корицата на компактното списание Go или сексапилното списание Maxim. Пищната Dj-ка има какво да покаже в много насоки. Meri Niko сама за себе си казва, че обича да копунясва на родната ни клубна сцена, както и на най- популярните дестинации в Европа.

 

Всекидневна информация за всички събития в Пловдив може да получавате тук!

 

 


Седмична програма