logo

plovdivclubs.com

Underground връща old school R&B партитата
Underground връща old school R&B партитата

Underground връща old school R&B партитата

публикувана на 07.02.2012 01:22

 

 

Underground е арт пространството намиращо се в сърцето на район централен, което осигурява музикална програма специализираща, както в рап музиката така и в електронната. Клубът е рай за любителите на интелигентен нощен живот, връща ни в основите на най- добри dj-и и old school R&B партита.

 

Организаторите не щадят клиентите си, като им поднасят звездите на българския рап всяка седмица в изцяло новата визия на клуба. Underground превърна през последния месец техните взривяващи съботни партита в клубна традиция. Съпровождащ рап звездите е родният и добре познат на пловдивчани Dj George. Заведението предлага не само избор в стила на музика, а различни хип- хоп изпълнители всяка седмица. До момента в Underground са гостували и предстоят да гостуват легендарните нашенски звезди Спенс, Dj Fed, Криско, Skill, Dee, 100 Кила и Big Sha.

 

Ако все още не сте решили къде да дадете воля на танците у вас, тогава заложете на отличен звук от Function One, разчупен интериор, приветлив персонал и разбира се най- актуалните R&B изпълнители от страната и чужбина.  

 

 

 


Седмична програма