logo

plovdivclubs.com

Brazz Association COMBO с афтър във Vintage
Brazz Association COMBO с афтър във Vintage

Brazz Association COMBO с афтър във Vintage

публикувана на 23.02.2016 02:52


След ранния концерт в Дом на Културата "Борис Христов"  Brazz Association COMBO ще покажат истинското лице във Vintage House 


Последната рожба на музикалните енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов, Брас Асоциация КОМБО е на турне из България. След множество брас и джаз проекти и събития, творческият дует събра още петима изключителни джаз музиканта, с които, покоряват сърцата на публиката в 7 града из страната. Вече зарадваха почитателите си в Русе, Варна, Бургас и Велико Търново. Предстоят концерти на сцените в Стара Загора /26 февруари/, Пловдив /на 27 февруари/ и Габрово /на 11 март/.

 

Великолепната седморка се зае с нелеката задача да покаже още едно от лицата на необятната джаз музика, а именно "Забавната страна на джаза".

 

Ако и вие се чудите, как може джазът да е забавен, значи тази програма е точно за вас, защото  Брас Комбината ще ви припомни как се е зародил джазът, във времената на танцовите забави. Така че, ако обичате джаза, духовата музика, забавлението, танците и изобщо музиката, която  носи усмивки, се включете в купона, гарантиран от най-добрият музикален отбор на родната сцена.

 

В любимия Пловдив, джаз виртуозите гостуват в събота, на 27 февруари. Домакин на концерта ще бъде традиционния за музикалните случки в града - Дом на културата "Борис Христов", където момчетата ще покажат истинската си сила като джаз музиканти.

 

След концерта в Дома на културата, музикантите ще се отправят към Vintage house за официалното си афтър парти. Очаквайте ги малко след 22:00 часа, а входът за вечерта ще бъде 10 лева.

 

Те ще изсвирят част от новите си парчета, написани от Михаил Йосифов, като "Walking Trombone", посветена на неговата вярна сценична половинка и брат по душа – Вили Стоянов, както и "Летящият Тошо", където се изявява най-младият член на групата – Тодор Бакърджиев.

 

В името на забавлението, комбината захвърля всякакви задръжки и освен като виртуозни музиканти, с много смях и закачки, и без никакви претенции, показва и вокалните си възможности.


Брас Асоциация КОМБО в състав:

  • Михаил Йосифов - тромпет, вокал
  • Велислав Стоянов – тромбон, вокал
  • Тодор Бакърджиев – тромпет, вокал
  • Милен Кукошаров – пиано
  • Димитър Карамфилов – бас
  • Георги Марков – барабани
  • Атанас Попов – перкусии

 


Седмична програма