logo

plovdivclubs.com

Британски петък в Пловдив - rain, new wave и Depeche... т.е. P.I
Британски петък в Пловдив - rain, new wave и Depeche... т.е. P.I

Британски петък в Пловдив - rain, new wave и Depeche... т.е. P.I

публикувана на 28.11.2015 06:56

Когато и клиентите, и персоналът на заведението пеят и танцуват заедно на песните, изпълнявани на сцената, тогава правилната петъчна формула е постигната. Открит е изначалният смисъл на баровете като пространства за разпускане, забавление, сприятеляване.


Имено на това станаха свидетели и едновременно съучастници всички снощни посетители на „Vintage House“. Клубът, вграден не само в сградата на Дома на културата, но и в самата нея. На сцената се качиха невероятните „P.I.F.“ и направиха своя трибют към друга наша любима група – „Depeche mode“. Разполагайки само с един компютър, от необходимите общо осем за най-точното пресъздаване на англичаните, но пък с огромно желание, Димо и момчетата ни представиха най-успешните техни парчета и максимално се доближиха до стила им. С помощта на дъждовното време отвън и ню уейв звученето вътре, атмосферата на моменти наистина наподоби британската. Но това беше само загрявката, защото след „Enjoy the silence” и „Personal Jesus”  бяха изпълнени и някои от големите хитовете на „PIF“ като „Сън в съня“, „Колело“ и „Приказка“, разбира се.

 

Забавата в препълнения бар продължи до малките часове на нощта, а междувременно случайните минувачи по „Гладсон“ се чудеха дали P.I.F. правят трибют на Депеш или обратното?

 

СНИМКИ от останалите музикални събития в Пловдив може да видите само в Nightclubs.bg


Всички снимки от вечерта във Vintage House в Дома на културата в Пловдив може да видите ТУК.


Седмична програма