logo

plovdivclubs.com

Рок шоуто на MIRY покори Vintage House (СНИМКИ)
Рок шоуто на MIRY покори Vintage House (СНИМКИ)

Рок шоуто на MIRY покори Vintage House (СНИМКИ)

публикувана на 13.06.2016 07:38

 

Докато цяла Европа е футбол и нищо друго, в Пловдив за много хора, освен футбол, в съботната вечер имаше и ударна доза рок. Мястото е Vintage House, а официалният повод – участието на MIRY (Мирян Костадинов) и неговата група с членове – Мартин Стоянов (пиано) и Георги Бакърджиев (барабани).

 

Добилият популярност във формата X-Factor Мирян Костадинов представя своя втори сингъл – You already know. Той идва след огромния успех на първия му самостоятелен проект – I won’t pray. MIRY е известен като едно от най-свежите млади лица в българската музика. Често е определян като бунтар с ярка индивидуалност.

 

Пред гостите на Vintage House Мирян Костадинов започна рок шоуто си с някои от най-известните песни на банди като Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Hoizer и продължи със свои авторски парчета, някои от които за първи път бяха представени на живо пред пловдивската публика.

 

И понеже в един рок концерт нищо не може да е напълно предвидимо, отнякъде се появи известният танцьор Алфредо Торес, който неволно стана част от лятното рок парти във Vintage House. Алфредо просто си поръчваше уиски от бара, когато бе поканен на танц под звуците на Mирян Костадинов и компания. Алфредо нямаше как да откаже и под аплодисментите на целия бар, колоритния танцьор направи своя импровизация върху рок парче и обра овациите от публиката. Това обаче не му бе достатъчно и Алфредо Торес реши да покаже скритите си заложби в свиренето на барабани. Зад мястото на барабаниста и пръчки в ръце показа, че чувството за ритъм не му е чуждо.

 

И това е само началото на летните партита във Vintage House, където ще намерите спасение от най-горещите дни и от най-скучните вечери. 



Още снимки може да видите ТУК


Събитията в клуба под Дома на културата, както и много други може да намерите само в Plovdivclubs.com


Седмична програма