logo

plovdivclubs.com

Tанцова вихрушка от звуци селектирана от Mironov във Vintage
Tанцова вихрушка от звуци селектирана от Mironov във Vintage

Tанцова вихрушка от звуци селектирана от Mironov във Vintage

публикувана на 19.04.2016 03:15


За клубната програма ще отговаря Mironov, който ще сервира ритмичен микс, за да раздвижи и най-скованите гости на Vintage  house.

 

Този петък Vintage House ви представя Mironov, който е част от колектива Мелформатор. За доброто настроение е подготвил както нова, така и класическа танцувална музика, наблягайки главно на стилове като Soulflul House, Funk, Groovy и Jazz звученето.

 

Въпреки че, от скоро е активен като DJ, Mironov колекционира и се интересува от електронна музика вече 10 години и не се страхува да експериментира стилово. Сетовете му са разнообразни, изпълнени с танцувална хаус музика предимно повлияна от жанрове като jazz, funk, soul, hip hop.

 

Стефан Миронов е роден в Солун (Гърция) през 1992г. но последните двадесет години живее и се развива в Пловдив. Описва себе си като меломан, още ранна възраст помни, специалното си отношение към музиката.

 

Стефан обича да пуска музика на хората, и да създава определена атмосфера със селекциите си. Не се страхува да експериментира и се стреми да изложи публиката на музикални тенденции и стилове, които често биват пренебрегвани.

 

В слушалките му звучи най-вече house, funk, groove disco и techno музика.

 

От 2014 година насам Миронов е част от добре познатият на пловдивската сцена аудио визуален колектив - Мелформатор.

 

В събота във Vintage house ще се вихри едно разгорещяващо телата и душата латино парти  Salsa Night vol 5 от Dance studio Royce. Гостите на заведението ще се потопят в дълбините на кубинската култура , музика и танци.

 


Седмична програма