logo

plovdivclubs.com

Танцувална фънки вечер подготвят във Vintage house
Танцувална фънки вечер подготвят във Vintage house

Танцувална фънки вечер подготвят във Vintage house

публикувана на 21.10.2015 10:32

 

Културата винаги е вървяла ръка за ръка с музикалните клубове. Не искам да си помислям колко много изкуство можеше да не бъде дадено на света, ако ги нямаше питейните пространства. Те са вдъхновили не малко творци, а и дузина класически шедьоври на литературата, музиката и киното са били създадени именно в баровете.

 

Затова и на всички ни изглеждаше като най-естественото нещо на света в Дома на културата „Борис Христов” да се появи един такъв бар – Vintage House. С духа на отминалия век, пълен с куп предмети, които могат да бъдат и реквизити от някой стар филм, Vintage House се утвърждават като едно от интересните места под тепетата.

 

В четвъртък в 19:00 часа малките зонтарианци организират благотворителен базар "Животът и книгите са безценни“ за набиране на средства за Митко.  В подкрепа на каузата, гости ще бъдат Ваня Тонева и Георги Зайков от "No name".

 

В петък, 23.10, във Vintage house ви очаква една специална вечер, в която ще бъдат представени български творци, българско червено вино (от над 10 различни винарни) и разбира се любимата ни на всички част – българска храна. Малки вкусотии, приготвени на място от Vintage house ще ви изкушат със сигурност. 

 

В събота (24-ти октомври) в заведението се очертава настроението да е доста танцувално и много фънки. DJ Skill ще застане зад грамофоните, а компания ще му правят Ivo Mateeff (китара и вокал), Alexander Mihaylov (sax и кавал) и един специален гост в лицето на Иван Гърбачев (Synthesizer). Момчетата ще ви представят своя експериментален Soul Searchin' LIVE Project wink emoticon.

   


Седмична програма