logo

plovdivclubs.com

Турнето на Atomic Actors минава през Пловдив
Турнето на Atomic Actors минава през Пловдив

Турнето на Atomic Actors минава през Пловдив

публикувана на 20.01.2016 09:02


Vintage house отново изненадва с интересни музикални предложения


През изисканото заведение в края на месеца ще премине турнето на Atomic Actors. Летният концерт на варненската банда събра повче от 200 човека, а момчетата съветват гостите на заведението под тепетата да си носят „танцувалните“ обувки. Atomic Actors ще ви раздвижат с хитовите песни на Arctic Monekys, пречупени през призмата и динамиката на младите варненци.

 

Тази събота пък - 23-ти януари, зад пулта във Vintage house ще застане един истински разбирач и ценител на хубавата музика - DJ Dan-Ni. Той е подготвил уникален микс за истински меломани. Очаква ви на една съботна фънки вечер с много разнообразна музика и танци. За всички почитатели на фънки ритмите или за тези, които просто търсят нестандартно парти с качествена музика е предложението

 

На 28-ми, четвъртък, в клуба в Дома на културата ви очаква акустина вечер с участието на Виктор (Gabana). Обичаният, сообено в Пловдив, музикант ще представи разнообразна програма от авторски и чужди творби, акустична китара, глас и малко ефекти за разкош.

 

На 29- ти във Vintage ще гостуват две изключително талантливи дами - Ража и Илияна, които за малко повече от година успяха да съберат фенове с акустичния си звук. Момичетата гостуват от София и ще свирят два сета, които съдържат авторски песни и любими кавъри на изпълнители като Damien Rice, Hooverphonic, Beirut, Vance Joy, Sixto Rodriguez и други.

 

Телефон за резервации: 0889 888 706

 


Седмична програма