logo

plovdivclubs.com

Здрави обувки, много енергия и една свободна неделя за Atomic Ac
Здрави обувки, много енергия и една свободна неделя за Atomic Ac

Здрави обувки, много енергия и една свободна неделя за Atomic Ac

публикувана на 01.02.2016 11:34

Рок’н’рол шоу не остави празно място във Vintage House


По опашката, извиваща се пред Vintage House в студената пловдивска нощ, някой би си помислил, че там ще свири някоя световноизвестна банда, Arctic Monkeys, Kasabian, The Neighbourhood или пък самият Кърт Кобейн се е върнал към живите, за да забие една вечер в Пловдив. Или пък всичките наведнъж. Оказва се, че всичко това и вярно и невярно. 

 

Интересът на стотиците фенове предизвикват за пореден път в Пловдив младите варненци от Atomic Actors. Те са инди/алтернатив рок банда, която за кратко време успява да набере наистина много фенове из цялата страна. Започнали да свирят през 2015-та, момчетата бързо набират скорост и много скоро започват да изпълват десетки клубове в страната. Освен хитове на световноизвестни банди в техния стил, Atomic Actors правят и авторска музика, която нерядко смесват в лайф участията си. През 2016 бандата планира ново турне из страната, което ще включва и дати в Румъния.

 

Рок’н’рол шоуто, с което Atomic Actors  взривиха Vintage House, изисква от всички посетители здрави обувки, много енергия и минимум една свободна неделя за почивка след това.

 

Над 200 момчета и момичета бяха твърдо решени да се разтанцуват под звуците на инди рока и големите имена в стила, макар и в един момент клубът да се оказа толкова препълнен, че организаторите да бяха принудени да отпращат все повече прииждащите фенове. Atomic Actors здраво повишиха температурата в клуба, а публиката не искаше да ги оставя да си отидат преди да изпълнят всички възможни песни, които им се искаше да чуят. 

 

Варненците обещаха, че пак ще се върнат, за да подарят още едно рок шоу на пловдивските си фенове. Вижте ги:



Седмична програма