logo

plovdivclubs.com

Януари 2018
Февруари 2018
Март 2018
VOID club-Revolution Psychedelic Party - club VOID
VOID club-Revolution Psychedelic Party

VOID club-Revolution Psychedelic Party

Събота, 17 Февруари 2018г.
НАЧАЛО: 20:00
ВХОД: 10

С радост Ви съобщаваме, че след дългогодишно отсъствие от ъндърграунд сцената, Revolution се завръща със едно събитие на 17 Февруари 2018, в клуб Void, град Пловдив. Специален гост на партито ще бъде популярният гръцки диджей:
DJ DOC

https://soundcloud.com/ozora-festival/djdoc2015
https://soundcloud.com/docode

Сред многобройните фестивали, в които той е участвал, се открояват Озора, Антарис, Бум, Аурора, Самотраки и много други, както в Европа така и в Азия, Австралия и Южна Америка. Dj DOC взривява всяка сцена чрез смесване на висококачествени психеделични и прогресивни бийтове, обгърнати от еволюционен звуков пакет.И за да предадем допълнителна колоритност на партито сме поканили някои от най-известните и проспериращи български диджеи в транс-културата.
В Line-up на партито ще присъстват диджейте:

Kundalini
https://soundcloud.com/dj-kundalini

Slimec
https://www.mixcloud.com/sleamec/

Moon

Pacific

Niquiet

Kundalini e psychedelic trance проектът на Николай Събчев , свързан с лейбъли като – Оvnimoon , Gen , Phantasm. През последното десетилетие има участия на различни фестивали в България, Гърция, Сърбия, Англия, Македония и други държави, като споделя сцената с едни от най-известните диджеи и артисти в psychedelic trance музиката. Има и артисти, които и до днес, продължават да развиват клубната сцена в България, а именно MOON, Pacific, Niquiet и най-младия и проспериращ сред тях Slimec. Тези хора са началото на това, което всички ние консумираме с добро настроение и днес.Тяхната музика, изпълнена с чистите и енергични ритми на стиловите разновидности на псайкаделик транса, ще бъде подсилена допълнително от инженерното съвършенство на звуковите системи Funktion One.
Нека заедно да се потопим в тази психаделична атмосфера на 17.02.2018 година. Вратите за всички пълнолетни фенове ще отворят в 20:00 часа и ще затворят в 08:00 часа в неделя на 18.02.

Вход: 10 лв.

Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за club VOID

Име: club VOID

За резервация: 088 852 0007

Описание на заведението:

 

ul. Atanas Samokovetza 2
Plovdiv, Bulgaria

Club VOID is a multi genre music club and event space in Plovdiv, Kapana district. We aim to develop club culture experience on a new level and create a scene for local and international music projects.
 
The club is technically supported by REOVOX - leading sound and light stage equipment company in Bulgaria. 
The club works as an inhouse promoting venue, with external promoters and also as a rental space.