logo

plovdivclubs.com

FUSION TOUR 2017 преминава през Пловдив
FUSION TOUR 2017 преминава през Пловдив

FUSION TOUR 2017 преминава през Пловдив

публикувана на 15.10.2017 09:04

 

Вярвате ли в девиза „Съединението прави силата“? Четири от най-любимите банди на българската фюжън и етно сцена се обединяват за едно избухващо национално турне, защото вярват, че съединението прави и купона. Пригответе се… „FUSION TOUR 2017“ започва!

 

Настървени за сцена и приключения, групите Оратница, Мерудия, Kottarashky & The Rain Dogs и BALKAN kHANs feat. SkilleR ще поемат заедно на дълго пътешествие. Те ще излязат от релсите и ще минат през Софийската котловина, ще изкачат старопланинските върхове, ще обходят добруджанските полета и ще нагазят в Черно море.

 

„FUSION TOUR 2017“ е фестивал, разтеглен в пространството и времето, който ще слее стиловете „urban roots“, „ethnobass“, „gipsy“, „balkan“ и „psychedelic“ и ще ви покаже, че съюзяването означава парти с 4 пъти по-силен заряд.

 

Затегнете коланите и тръгнете на пътешествието с тях! Очакват ви 2 вълнуващи месеца, 4 любими банди, 9 страхотни града, 35 експлодиращи концерта и 15 000 и нещо бири. Изберете си локации и следете зорко страниците на Оратница, Мерудия, Kottarashky & The Rain Dogs, BALKAN kHANs и SkilleR, защото тепърва предстои да разкрият много интересни неща около задаващите се събития.

 

Присъедини се към „FUSION TOUR 2017“  в Пловдив, club VOID на следните локации и дати:

ОРАТНИЦА
Пловдив @Club VOID | 1 декември

МЕРУДИЯ
Пловдив @Club VOID | 17 ноември + BALKAN kHANs feat. SkilleR

Kottarashky & The Rain Dogs
Пловдив @Club VOID | 21 октомври

 


Седмична програма