logo

plovdivclubs.com

Revolution Psychedelic се задава този месец в Пловдив
Revolution Psychedelic се задава този месец в Пловдив

Revolution Psychedelic се задава този месец в Пловдив

публикувана на 09.02.2018 01:06


След дългогодишно отсъствие от родната ъндърграунд сцена, Revolution се завръща с разтърсващо събитие на 17 февруари


Мястото ще е клуб Void, а специален гост на партито ще бъде популярният гръцки диджей DJ DOC


DJ DOC е участвал в многобройните фестивали, както в Европа така и в Азия, Австралия и Южна Америка. Открояват се основно Озора, Антарис, Бум, Аурора, Самотраки и много други. Той взривява всяка сцена чрез смесване на висококачествени психеделични и прогресивни бийтове, обгърнати от еволюционен звуков пакет.

 

За да се предаде допълнителна колоритност на партито са поканени още и някои от най-известните и проспериращи български диджеи в транс-културата.В Line-up на партито са включени още:

 

  • Kundalini
  • Slimec
  • Moon
  • Pacific
  • Niquiet
 

Kundalini e psychedelic trance проектът на Николай Събчев, свързан с лейбъли като – Оvnimoon, Gen, Phantasm. През последното десетилетие той има участия на различни фестивали в Европа, като споделя сцената с едни от най-известните диджеи и артисти в psychedelic trance музиката. 

 

Има и артисти, които и до днес, продължават да развиват клубната сцена в България, а именно MOON, Pacific, Niquiet и най-младия и проспериращ сред тях Slimec. Те са началото на това, което всички ние консумираме с добро настроение и днес.Тяхната музика, изпълнена с чистите и енергични ритми на стиловите разновидности на псайкаделик транса, ще бъде подсилена допълнително от инженерното съвършенство на звуковите системи Funktion One.

 

 

За желаещите да се потопят в тази психаделична атмосфера вратите на Void ще бъдат отворени от 20:00 часа на 17.02 до 08:00 часа на следващия ден.


Revolution чества своя-та 11-та годишнина през 2018-та година. Още за партита през години вижте ТУК


Музикалните събития в Пловдив може да видите в сайта на пловдивските клубове ТУК


Седмична програма