logo

plovdivclubs.com

Revolution взривиха Пловдив с транс до зори (СНИМКИ)
Revolution взривиха Пловдив с транс до зори (СНИМКИ)

Revolution взривиха Пловдив с транс до зори (СНИМКИ)

публикувана на 19.02.2018 05:32

 

Revolution отново се завърнаха на сцената и го направиха по зашеметяващ начин

 

За Полвидв са популярни редица факти, свързани с култура, история, традиции. Малко от хората обаче са запознати с това, че този вековен град е мястото, на което прохожда транс музиката в страната.

 

Първите партита, които започват да се организират, се помещавали в пространството на Панаира. Идеята обаче скоро изгубила своята популярност. И ето как се формирала група хора, ентусиазирани да върнат погледа на обществото към този музикален жанр. А как по-добре да се именува такъв екип от Revolution! Постепенно революцията на транс културата плъзнала не само из пловдивските клубни пространства, а и из цяла България.

 

Съботната вечер клуб VOID стана домакин на именно такова събитие. Организаторите от Revolution отново се завърнаха на сцената и го направиха по зашеметяващ начин. Партито, което се случи, бе с мащаби, на каквито отдавна не се е радвала пловдивската ъндърграунд култура.

 

 

За да приеме всички гости, клубът дори претърпя козметични промени. Една от завесите бе премахната, за да се увеличи капацитетът на мястото. Така се отвори още един дансинг за любителите на електронното звучене, които се тълпяха от ранни часове пред зданието.

 

С присъщия си цвят и пътстрота на облеклото, гостите бяха изненадани и с рисунки с неонови бои. Пъстър беше и съставът на събралата се тълпа, сред която межеше да се чуе освен българска, но и английска, немска и най-вече гръцка реч. Гръцка основно, защото главният гост на събитието е със същия произход.

 

DJ DOC от южната ни съседка – Гърция беше гвоздеят на програмата. Той е музикант, участвал в многобройни фестивали, както в Европа така и в Азия, Австралия и Южна Америка. Dj DOC взривява всяка сцена чрез смесване на висококачествени психеделични и прогресивни бийтове, обгърнати от еволюционен звуков пакет.

 

 

 

Гръкът, който е едно от най-дълго задържалите се в бранша имена, беше толкова възхитен от страхотната публика, че пожела да пуска повече от уговореното време. Така удоволствието и за двете страни се удвои.

 

В малките часове на нощта клубът беше нажежен до пръсване. Подгряващите dj допринесоха изключително за това. Дори когато слънцето започна да дава сигнали, че смята да изгрее, музиката, танците и тълпата още бяха във вихъра си.

 

Впечатляващата декорация, светлинната програма и доброто звучене наистина създадоха неповторима атмосфера, каквато със сигурност всички се надяваме да видим отново.

 

За щастие организаторите от Revolution загатнаха за бъдещите си планове за продължаване на транс традицията в Пловдив.

 

Те приканват: Сложете си веселите дрехи и усмивките, очакваме ви!


  • Фотограф: Атанас ШИНДОВ /plovdivclubs.com/
  • Всички снимки от партито може да видите ТУК

 

 


Седмична програма