logo

plovdivclubs.com

Шоколадовата група Остава с концерт в клуб VOID
Шоколадовата група Остава с концерт в клуб VOID

Шоколадовата група Остава с концерт в клуб VOID

публикувана на 18.04.2017 09:33

Програмата на концерта включва най-доброто от репертоара им - парчета от всички периоди на бандата, хитове и акустични изпълнения


Една от най-обичаните български групи - Остава, за пореден път, ще завладее сърцата на пловдивчани, с концерт в Пловдив. На 28-ми април  бандата излиза на сцена в клуб VOID, за да изпълни най-големите си хитове, станали емблематични във времето и толкова обичани от всички- ред е градът под тепетата да бъде огласен от "Понеделник", "Поля от слънчогледи", "Мъничко човече", "Мини тяло", "Бесен", "Шоколад" etc.

 

Остава са една от малкото български банди, които доказват, че качествена нова музика не само може да се прави, а може и да се харесва и че добрият вкус и доброто светоусещане никога няма да спрат да бъдат актуални. Доказват го стотиците млади хора, които следват бандата на концертите ѝ в цялата страна.

 

Само преди няколко месеца бе премиерата на албума “The best of Ostava”. Година след като издадоха диска „Океан“, пълен с изцяло нови парчета, Остава решават да съберат най-доброто от последните, наситени с участия и пълни клубове, години в двоен албум. “The best of Ostava” съдържа два диска и е записан по време на два от акустичните концерти на Остава – в София и Пловдив.

 

ВИЖТЕ видео от концерта в Пловдив ТУК



Седмична програма