logo

plovdivclubs.com

Едно място, в което настроението винаги е положително
Едно място, в което настроението винаги е положително

Едно място, в което настроението винаги е положително

публикувана на 17.10.2016 03:07

 

Купонът в единственото по рода си място за забавление под тепето – Бар-Механа "Вретеното" никога не спира. Доказателство за това са страхотнит вечери там, изпълнени с млади хора, забавление и усмивки.

 

Дори и в дъждовните дни, има едно място в Пловдив, в което настроението държи високи стойности и нищо неможе да го промени. Доказателство за това са усмихнатите лица по снимките, които улови нашата камера рпез уикенда.

 

 Ресторантът разполага с доста богат избор на алкохоли кухня, а като добавим към това и невероятното настроение, което ще ви бъде осигурено, вечеряйки там от „Експрес Бенд“, то вечерта ви ще остане незабравимо преживяване. Освен с добър музикалния съпровод заведението може да се похвали и с отлично обслужване.

 

Традиционна българска кухня, незабравими вечери, жива музика и български традиционни ястия... Тази съвкупност прави Вретеното любимо място за пловдивчани, а настроението - винаги на жарко червено. Обикновен ден или празник, ще останат незабравимо преживяване под музикалния съпровод на оркестър и жива музика и отлично обслужване.


за  резервации:0885078246






Седмична програма