logo

plovdivclubs.com

Купонът във Вретеното не спира дори за секунда
Купонът във Вретеното не спира дори за секунда

Купонът във Вретеното не спира дори за секунда

публикувана на 23.09.2015 09:46

 

Днес освен есента в Пловдив, дойде официално и новият парти сезон 2015-2016.  За всеки обичащ шумните компании и добрите празненства, едно от най-подходящите места, в комбинация с музика и танци е Вретеното. Сезонът там започна преди няколко седмици и набира бързо скорост, а настроението винаги е на жарко червено.

 

Заведението се наложи като една от добрите български механи с програми на живо в Пловдив. През този сезон Вретеното може да се похвали с нов бенд и с много изненади и промоции. Ресторантът разполага с доста богат избор на алкохоли кухня, а като добавим към това и невероятното настроение, което ще ви бъде осигурено, вечеряйки там от „Експрес Бенд“, то вечерта ви ще остане незабравимо преживяване. Освен с добър музикалния съпровод заведението може да се похвали и с отлично обслужване.

 

Вретеното е приятно място за хапване, пийване, танци и “работни” срещи с млади хора, а през следващата седмица то ще отбележи и своя рожден ден, на който ще зарадва своите гости с подаръци и изненади.

 

Телефон за резервации:089 351 1505


 

Вретеното се намира на Ул.Гладстон 1


Седмична програма