logo

plovdivclubs.com

Вретеното домакин ВИП парти от топ конкурс под тепетата
Вретеното домакин ВИП парти от топ конкурс под тепетата

Вретеното домакин ВИП парти от топ конкурс под тепетата

публикувана на 29.10.2016 12:22

 

Култовото заведение под тепетата - бар механа "Вретеното" ще е официален домакин на афтър партито на конкурса за красота "Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив 2016". Събитието е тази вечер в друг пловдивски клуб с начален час 19:00, а след 23:00 всички участници и гости ще се пренесеат на улица "Гладстон 1", където ще могат да се забавляват до сутринта, а доказателство за това са страхотните вечери в механата, изпълнени с млади хора, забавление и усмивки. Неслучайно организаторите на конкурса избраха Вретеното за своето ВИП парти тази вечер, където хубавите дами и стилните мъже ще се слеят с гостите. Миналата година plovdivclubs, бе представен в конкурса от фотографа Мирослав Чобанов, който бе част от журито.  

 

Вретеното разполага с доста богат избор на алкохоли кухня, а като добавим към това и невероятното настроение, което ще ви бъде осигурено, вечеряйки там от „Експрес Бенд“, то вечерта ви ще остане незабравимо преживяване. Освен с добър музикалния съпровод заведението може да се похвали и с отлично обслужване.

 

Традиционна българска кухня, незабравими вечери, жива музика и български традиционни ястия... Тази съвкупност прави Вретеното любимо място за пловдивчани, а настроението - винаги на жарко червено. Обикновен ден или празник, ще останат незабравимо преживяване под музикалния съпровод на оркестър и жива музика и отлично обслужване.


За резервации:0885078246


Седмична програма