logo

plovdivclubs.com

Вретеното се готви за още по-силни партита през 2016та
Вретеното се готви за още по-силни партита през 2016та

Вретеното се готви за още по-силни партита през 2016та

публикувана на 06.01.2016 04:25

 

Ресторантът на младите хора в града под тепетата - Вретеното стартира втората част от парти сезона с влизането на 2016-та година. За всеки обичащ шумните компании и добрите празненства, едно от най-подходящите места, в комбинация с музика и танци е именно Вретеното. Той набра бързо скорост, а настроението винаги е на жарко червено.


През 2015-та Вретеното представи нов бенд, а за всеки клиент стъпил там имаше приятни изненади и винаги колоритни промоции. Ресторантът разполага с доста богат избор на алкохоли кухня, а като добавим към това и невероятното настроение, което ще ви бъде осигурено, вечеряйки там от „Експрес Бенд“, то вечерта ви ще остане незабравимо преживяване. Освен с добър музикалния съпровод заведението може да се похвали и с отлично обслужване.

 

Вретеното продължава с наситената си програма за студенти всяка седмица, както и с култовите си гръцки партита, а в петък и събота купонът няма да спира до сутринта, както бe и през цялата 2015-та година. 

 

Вторник - Гръцко парти

Сряда - Студентско парти (ПРОМОЦИЯ: 1 бултилка алкохол - срещу 10 студентски книжки)

Четвъртък - Балканско парти
 
Петък и Събота - стандртните силни уикенд вечери



Вретеното е приятно място за хапване, пийване, танци и “работни” срещи с млади хора, а през следващата седмица то ще отбележи и своя рожден ден, на който ще зарадва своите гости с подаръци и изненади.

 

Вторник-Гръцко парти

Сряда-Студентско парти (ПРОМОЦИЯ: 1 бултилка алкохол - срещу 10 студентски книжки)

Четвъртък-Балканско парти

 

Телефон за резервации:089 351 1505

 


Седмична програма