logo

plovdivclubs.com

Club Plazma 4 years Minimalism
Club Plazma 4 years Minimalism

Club Plazma 4 years Minimalism

публикувана на 29.02.2012 04:57

 

Клуб Plazma тази седмица са ни подготвили отпразнуването на четвърта годишнина на един стил музика, който набра голяма популярност сред любителите на електронна музика. Минимализма е стил произлизащ още от 1960 година не от къде да е другаде, а от монополиста на електронни звуци, Ню Йорк. Минимализма от гледна точка на своята структура се свързва с минимализма в изкуството, което отдава значение на основните елементи и малките детайли.

 

Представител на този стил музика, който ще духне свещичките на тортата е не малко популярният както на световно ниво, така и на родно Andrea Roma. Италианеца пробива бързо и прогресира както в италианските класации, така и в европейските и получава интернационално признание, като обира първата награда за цялостната класация на Beatport през 2009 година.

 

Andrea Roma започва работата си като dj и продуцент и се присъединява към „Mystika records”, като работи с много италиански звезди, а на следващ етап той разширява музикалния си кръгозор, като работи с талантливите си колеги от „Art Minimal Berlin 2007”, където издава 8 албума и работи върху много ремикси. Контактите му с европейските  dj- и продължава като издава албума „Alkaline ep” за Noir Music, където пък работи с имена, като Deadmau5, Piemont, Noir, Patrick la Funk, Mark Mendes и други. С този албум той се изстрелва на челните позиции, като големите имена в електронната музика, Mark Knight, Audiojack, Noir и целия екип на Minestry of Sound се спират над неговите тракове. В последните години Andrea осъществява взаимни проекти с значими артисти и се утвърдява в стила си.

 

За доброто настроение и подходящото минимъл подгряване ще се погрижат родните Deepjak & Van Ben. Клуб Plazma за пореден път ни предлага разнообразие в стиловете музика и осигурява по нещо за всеки ни. Ако нямате възможност да посетите партито в петък, Andrea ще гостува и в София в Crash клуб. А също така екип на plovdivclubs ще отбележи своето присъствие. 

 

 


Седмична програма