logo

plovdivclubs.com

Август 2021
Септември 2021
Октомври 2021
BLING club-FO/ Djane Flamme - BLING club
BLING club-FO/ Djane Flamme

BLING club-FO/ Djane Flamme

Петък, 14 Септември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

На 14.09. западната част ще подаде щафетата на източната, лек! В петък ще се насладим на рап от морето, а това ще стане с любезното съдействие и присъствие на F.O. зад микрофона! 

Тази година той се впусна в ново амплоа – да бъде организатор на един от най-големите хип-хоп фестивали у нас, след успеха на който е в още по-перфектна кондиция да се раздава от сцената, с тази разлика, че сега не му се налага да я дели с някой друг… Освен… с Flamme, която ще бъде зад пулта, за да може вечерта преди и след изпълненията на живо да придобие още по-завършен вид!

Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!