logo

plovdivclubs.com

Юни 2024
Юли 2024
Август 2024
Този клуб все още не е публикувал събития!
Информация за СандъкЪ

Име: СандъкЪ

Работно време: 17-24:00

За резервация: 088 893 8075

Уеб страница: http://mediacafe.bg/novini/interesno/Butikov-uiski-bar-za-tseniteli-otvori-vrati-v-Kapana-SNIMKI-10289

Описание на заведението:


Whisky & Beer Bar "САНДЪК" е най-новата локация за ценители на уискито под тепетата


Коктейл от скоч, сок от ябълка и още нещо, домашни бонбони с уиски, ягоди с шоколад и уиски и други невероятни изкушения за "Добре дошли" посрещнаха десетките гости на най-новия бутиков бар "Сандък" снощи. 

 

Нито дъжда изсипал се следобед, нито малкото пространство в клуба не успяха да откажат всички желаещи да надникнат вътре. А пространството пред "Сандък" се превърна като централна улица на града за кратко. 

 

Клубът е автентичен военен парк със стари сандъци за маси, бар и рафтове. Пурите си изисканите господа тръскаха в импровизирани пепелници от фарове на зил. Оригиналните решения на дизайнерския екип на бара не спират до тук, защото оглеждайки се постоянно има с какво да те впечатли и за кратко да те разсее от хубавата непозната дама до теб или марковото малцово ирландско бижу от дървения бар зад барманката.

 

Външният интериор на бара, който първо ви грабва окото преди да влезете вътре, е изцяло решение на графити художниците от Pyrotechnix crew - Stern u Dark, които са се постарал да го издокарат съвсем точно.