logo

plovdivclubs.com

Юни 2024
Юли 2024
Август 2024
Този клуб все още не е публикувал събития!
Информация за SOUND TRAP

Име: SOUND TRAP

Работно време: 21-05

За резервация: 0877890333

Email: office@incubator.bg

Уеб страница: http://incubator.bg/

Описание на заведението:

Sound Trap е пространството, в което млади творци в областите: музика, танц, театър, визуализация, сценография и съпътстващите ги, ще творят на воля...

 

TRAP-a е подготвен за провеждане на репетиции на групи, занимаващи се с музика, танц, театър, визуални изкуства. Напълно оборудвано технически пространство, с атмосфера, миризма на изкуство и култура. Място, в което може да присъствате на Уъркшоп по китара с утвърдена музикална личност, открит урок по актьорско майсторство, среща със световен музикален мениджър, представяне на нова песен от ученическа група или събитие, на което присъствате с още 200 човека, заклещени в КАПАНА. Целта на "ИНКУБАТОР" е да помага и дава възможност на младите музиканти, актьори, танцьори и личности с артистично призвание да получават достъп до творческа среда, обучение, публика, общности, интересни хора и модели за развитие, както и контакти с други творци като тях. Място, което да посещават, когато има интересни събития, свързани с техните интереси.

 

"SOUND TRAP" е най-голямото обособено пространство в творчески комплекс "ИНКУБАТОР" с обща площ от 300 кв.м. Разполага със сцена, оборудване за репетиции на музикални творци, пърформънси, концерти, събития, презентации, пресконференции, школи, кастинги, видео продукции и постановки. Обособено е звукозаписно студио от много висок клас. Пространство, предназначено за творци, развиващи се в танцовите изкуства. Интериорът на "SOUND TRAP" е концепция на КАНАПЕ СТУДИО ТМ и впечатлява с уникалност, както и мултифункционалност на творческата среда и възможност за пълноценното използване на това ново пространство в комплекса.