logo

plovdivclubs.com

5 звезден клуб отвори врати в Пловдив (СНИМКИ)
5 звезден клуб отвори врати в Пловдив (СНИМКИ)

5 звезден клуб отвори врати в Пловдив (СНИМКИ)

публикувана на 08.12.2017 06:05

 

5 звездния клуб BETA club отвори за ценителите на нощния живот, а за началото му ще се говори дълго

 

BETA club отвори грандиозно своите врати снощи вечер в Тракия. На 7 декември заведението даде официален старт на на своя първи парти сезон под тепетата. Гостите започнаха да прииждат малко след 22 часа информира сайта на клубовете в града, а всички те бяха посрещнати, както си му е реда, още на входа. Лъскавото заведение, което впечатлява с висококачествен саунд предлага уютна и интимна обстановка, а светлинни ефекти и голямата сцена допълват перфектно интериора.

 

В първия ден от тридневната opening fiesta зад пулта имаха честта да застанат VASSI & T-WET - Resident DJs, а звездата MC Moni вдигна страстите в новия клуб и събра погледите към себе си.

 

 

Днес 8 декември, клубт продължава тридневната фиеста по случай откриването си. На Студентския празник зад пулта ще са Beta club residents - Vassi и VLD. В третия ден от откриването ще се проведе първия тематичен спектакъл Night of Mistery. Музиката ще бъде поднесена от едни от най-добрите зад пулта - Max BG & Danny

 

BETA club ще работи от 21:00 часа до 6:00 часа.

 

Следете пграмата на BETA club в сайта на клубовете под тепетата ТУК

 

 


Повече за новия клуб:

 

BETA Club е (р)еволюция. Разположен в подножията на седем сиенитни тепета в най-стария град в Европа – Пловдив, клубът има за цел да гравира логото си в танцувално-музикалната култура на града.

 

BETA Club ще бъде еволюция в преживяването и духът на нощните забавления в Пловдив. Едно ново виждане с амбицията да обедини публиката чрез музика, която не прави компромиси с качеството, позитивен вайб и магична интерактивна среда. Екипът се стреми да създава ново съдържание и провокира, той говори на език, който разбираш най-добре.

 

 

 

 

 


Всички СНИМКИ може да видите ТУК!


Седмична програма