logo

plovdivclubs.com

7-метрова Айфелова кула ще краси новата градина на Le Petit Pari
7-метрова Айфелова кула ще краси новата градина на Le Petit Pari

7-метрова Айфелова кула ще краси новата градина на Le Petit Pari

публикувана на 26.05.2016 01:51

Автентичното френско заведение под тепетата набира персонал


Париж е градът на френските сирена, ароматното вино, романтиката, Айфеловата кула, както и една от най-изисканата и вкусна храна в света. Точно тази магия, неочаквано, можете да намерите и в Пловдив. Ако не сте я открили вече?


Le Petit Paris предлага страхотна възможност да се пренесете във френската столица и да надникнете в ресторантите с уникална атмосфера. Отворилият преди няколко месеца ресторант в Пловдив, официално се готви да открие своята лятна градина, съвсем близо до Центъра на града.

 

 

Тук спокойствието е гарантирано. Новата градина на Le petit Paris ще събира около 120 души, аристократично седнали на автентични мебели от ковано желязо, любуващи се на богатата зеленина на лавровишни и самата Айфелова кула, разположена точно пред тях. Седемметровата „желязна лейди“, стояща гордо върху бара в градината, е точното допълнение към атмосферата, лъхаща на Град на любовта.

 

Перфектен за романтична вечеря, приятен обяд или просто кафе, този ресторант няма да ви разочарова. Атмосферата в заведението съживява духа на динамичните парижански дни и артистичните френски вечери.

 

Кухнята на Le petit Paris може да се похвали с изтънчен вкус и неподражаем амбианс. Заведението предлага типични френски ястия, а от скоро в менюто са включени и нови, специални предложения - охлюви, жабешки бутчета, фондю с френски сирена и други. Виненият лист на заведението включва доста богат избор от шампанско и почти равен брой френски и български вина.

 

 

Le Petit Paris обявява свободни позиции за сервитьори, които желаят да се впуснат в това предизвикателство и да станат част от най-добрия екип под тепетата.

 

Разгледайте галерията от бъдещата лятна френска градина в Пловдив


Le petit Paris, Пловдив, ул. „Младежка“ 28. За резервации: 0889 666 555


Седмична програма