logo

plovdivclubs.com

Благотворително парти в помощ на Деян
Благотворително парти в помощ на Деян

Благотворително парти в помощ на Деян

публикувана на 28.11.2012 10:15

 

Това, което ни събира е нуждата да бъдем силни и единни, най-вече, когато става дума за тежки моменти. Малкият Деaн Юруков има спешната нужда от средства, за да се продължи лечението му и да изпълним мечтата си - някой ден, той да може да ходи свободно като всички нас. Деян има нужда от физиотерапия, ежедневни грижи и стимулиране на мускулите. Болен е от рядкото заболяване – артрогрипоза*. До този момент премина 12 операции в Горна Баня, но все още не може да ходи. Mечтата му e да плува, което ще е от голяма полза за лечението му.


Поради недобре развитата си мускулатура и множеството контрактури във всички стави, той не движи ръцете си. Ежедневно се провежда лечение чрез кинезитерапия, електростимулация, електрофореза с нивалин, ултразвук, лазерпункция. До момента не са правени генетични изследвания. За това заболяване не се правят подобни в България. За изследвания в чужбина са необходими 3000-4000 EUR.
 

В тази кампания се включват артистите от RE-VIEW, подкрепени от пловдивското заведение Chervilo и сайта PlovdivCLUBS.com. На 1- ви декември, на световния анти-СПИН ден ще може да помогнете на ДЕAН, като подкрепите събитието. Вечерта започва с вълна от хип-хоп и R&B. Поканени са всичкимладежи над 18 години от всички пловдивски училища, за да помогнем на 4-годишното дете. След полунощ партито продължава с артистите MUGGSY, NICK KO, REGGI, ROSSEN, YOKOLOVE, TODD, HI FIX, D’SHINE.
 

СРЕДСТВАТА, СЪБРАНИ ОТ ТАКСА ВХОД НА СЪБИТИЕТО ЩЕ БЪДАТ ДАРЕНИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ДЕАН.


Елате, за да покажем, че можем да направим това добро! Деян има шанс да се движи и расте като всички нормални деца!

 

*Arthrogryposis Multiplex Congenita (АМC) е много рядка болест, която не се лекува, но не се и влошава. Степента на увреда е различна за различните случаи. Терапиите са индивидуални, в зависимост от степента на увреда и психиката на детето. Те могат да бъдат: физиотерапия, ерготерапия, ортопедични помощни средства, операция.

 


УниKредит Булбанк

BGN: IBAN: BG75UNCR70001520279526 BIC: UNCRBGSF

EUR: IBAN: BG90UNCR70001520279644 BIC: UNCRBGSF

Основание за дарението: за Деан Емилов Юруков

 


Седмична програма