logo

plovdivclubs.com

На 27-ми в Chervilo... с нова лятна градина
На 27-ми в Chervilo... с нова лятна градина

На 27-ми в Chervilo... с нова лятна градина

публикувана на 23.07.2012 06:24

 

Направихте ли си план-програма за тази седмица? Къде ще бушувате? Дано не сте забравили да включите клуб Chervilo - тази седмица ни очаква едно запомнящо се парти с DJ Groove. Заведението ще се превърне в най-горещата точка на града ни на 27-ми (петък), защото освен музикалните страсти отвари и лятната си градина - Chervilo Garden.

 

Вечерта ще бъде озарена от талантливия български DJ Groove, чието сърце е изпълнено с голяма страст към музиката. Неговата музика е само за ценители.  Той притежава изключителни музикални способности, затова от няколко години е резидент в клуб Chervilo Пловдив. Groove се проявява зад пулта на най-известните нощни клубове в страната, но той също е пускал и по време на партита и фестивали в Англия, Бразилия и Македония. Неговият стил е свободна комбинация от гладка мелодия и чист звук, наподобява  "приказка".

 

Клубът отново ще предизвика поредната революция в нощния живот на Пловдив. Така че облечете се добре, сложете си усмивките, настройте се позитивно и се подгответе да се забавлявате, както само вие можете. Запечатайте вечерта и застанете пред камерата на Plovdivclubs.com! Очакваме ви!

 

Летните емоции започват  на 27-ми, в 23:00 часа и ще продължат до сутринта.

 

 


Седмична програма