logo

plovdivclubs.com

Барманско Състезание Flair Session ще се проведе в Мармалад
Барманско Състезание Flair Session ще се проведе в Мармалад

Барманско Състезание Flair Session ще се проведе в Мармалад

публикувана на 12.11.2013 11:24

 

Барманско Състезание "Flair Session" ще се проведе в гр.Пловдив, ул. Братя Пулеви 3 „Мармалад Bar & Dinner” като форматът ще бъде квалификация и финал.

 

Квалификацията ще се проведе на 12.12.2013/четвъртък/ 13:00 и от нея ще бъдат определени осемте най-добри състезатели за финалния рунд ,който ще бъде в 21:30 на 12.21.2013/четвъртък/.

 

След Финалният рунд ще се проведе „ Bar Trick Competition” Всички финалисти ще получат и дипломи за участие и предметни награди от спонсорите. Правила за участие: Всички състезатели трябва да се регистрират до 10.12.13/вторник/ на имейл адрес contact@barlabel.eu или flairlevel@gmail.com с - име месторабота, години и град.

 

Всички състезатели трябва да пристигнат минимум 180 минути преди обявения за начало час, за техническа конференция, на която ще се изтегли жребий и ще се раздадат бутилки и лепенки индивидуално на всеки участник.

 

Предоставените бутилки от спонсора трябва да се използват само повреме на участието ( повредени и счупени бутилки не се заменят ) Музиката за представянето на състезателя трябва да бъде задължително в CD формат с името,номера на участника и номера на парчето.

 

Отговорността за надраскан или нечетим носител остава за състезателя.Всеки барман ще има 5 минути за Клалифакацията и 7 мин за финал. За това време ще трябва да направи два коктейла. Първата напитка трябва да бъде приготвена в стил работен флеър. За всеки състезател има предвидени работни бутилки.

 

Бутилките за тази напитка ще бъдат 1/3 пълни, а напитката ще бъде оценявана по следните критерии – визия и техника за приготвяне. Втората напитка трябва да се приготви чрез „ еxhibiton ” флеър.Няма ограничение за подредбата в направата на коктейлите и времето за приготвяне на първия или втория коктейл,стига то да влиза в регламентираното време (5мин.) (7мин). Организаторите предоставят бутилки и продукти за двата задължителни коктейла.

 

За втория коктейл,бутилките са грижа на самия участник.Ако се използват бутилки ,различни от тези на спонсорите,етикетите трябва да бъдат заменени с такива на спонсора.Бутилките трябва да съдържат количество не по-малко 0,5oz(15ml).Правилата за финала са абсолютно същите само времето за участие е 5 мин и 7 мин

 

Правила за „Bar Trick Competition”: Всеки учасник има право да покаже най - добрият си бар трик независимо какво ще използва. Идеята е да се даде възможност на състезателите да направят атрактивни неща не само с флеър ( фокуси, танци, акробатика.. ).За целта няма да има ограничения.

 

Задължителни коктейл за всички учатници

1.Мармалад... 50 ml.... 100 ml. ... Metod: Stir / Strain Garnish: салфетка

2. .... 40 ml. 15 ml. 15 ml. 30 ml. Metod: shake / strain Garnish: салфетка


1.Working Flair

Техника на приготвяне-50т

Tехнически флеър-250т

Вариации и разнообразие-150т

Оригиналност-100т

Чистота на изпълнението -50т


2.Exhibition Flair

Техника на приготвяне-50 т

Технически флеър-250 т

Вариации и разнообразие на рутините-150т

Оригиналност-100т

Чистота на изпълнението-50т

Оригинално представяне на спонсорски продукт-50т

Интеракция с публиката и шоуменство-50т

Следване на ритъма на музиката-50т


Максимум 1350т.


4.Наказателни точки

Грешен метод-20

Грешна съставка -20т

Липсваща съставка -20т

Липсваща напитка-50т

Изливане-1т

Изпускане -3т

Нехигиеничен метод -30

Директно счупване -25т
Индиректно счупване-15

Просрочване на времето-2т за всеки 5 секунди


Седмична програма