logo

plovdivclubs.com

Благотворителна неделя в Mojito Bar
Благотворителна неделя в Mojito Bar

Благотворителна неделя в Mojito Bar

публикувана на 20.01.2014 12:00

 

През неделния ден в клуб Мохито  се проведаха няколко благотворителни инициативи в помощ  на малкия Георги Лазаров в борбата с изключително коварното заболяване. Специални гости в шарения клуб бяха няколко млади художници, сред които и изключително талантливият Кристиян Илиев. Проведоха се и няколко благотворителни търга за творбите на пловдивските таланти.

 

На концерта, който започна около 19 часа присъстваше и дядото на момчето, чието име носи той. Георги Лазаров старши е добре познат на няколко поколения футболни надежди минали през ръцете му. Лазаров е треньор от школата на Ботев Пловдив и бивш треньор на представителния клубен  тим.

 

Участие в концерта взеха Дани Димитров и Георги Зайков от група NO NAME, Играта и пловдивските хип-хоп идоли Central Side. 

Георги Лазаров, който претърпя успешна операция преди година, с отстраняване на тумор в мозъка, днес отново има нужда от спешна помощ. Проблемите при него са се върнали и той е трябвало да претърпи медицинска намеса преди Нова Година в Турция. От тогава се появяват различни усложнения в състоянието му .

 

Вчера момчето се прибра от Турция снощи. Там той ходи вече 2 пъти в последния месец за да се лекува. Той ще бъде подложен на тежка химиотерапия, за да се нормализира състоянието му. Нужни са около 40 хил. евро, за да продължи борбата!

 

Миналата година 12-годишният малчуган страдаше от тежката диагноза Hydrocephaluis internus occlusivus (Тумор на мозъка). Претърпя няколко процедури по химиотерапия, както и операция в Турция. Само преди месец, състоянието на Георги отново се влошава. Сега той има нужда от вас повече от всякога. Той отново започва процедури с химиотерапия, която ще продължи около 6 месеца.

 

Ето и сметките, на които може да помогнете на Георги:

BG73KORP92204044311001 - в лева

BG55KORP92204444311001 - в Евро










Седмична програма