logo

plovdivclubs.com

Нека заедно дарим надежда на едно дете
Нека заедно дарим надежда на едно дете

Нека заедно дарим надежда на едно дете

публикувана на 16.01.2014 10:28

 

В неделния ден не пропускайте да отворите сърцата си за доброто и нека заедно да дадем надежда на малкия Георги Лазаров в борбата с изключително коварно заболяване!

 

През целия ден в Mojito Bar ще се състоят различни инициативи с благотворителна цел- игри, търгове, а вечера ще завърши с прекрасен концерт. Специални гости в шарения клуб ще бъдат няколко млади художници, сред които и изключително талантливия Кристиян Илиев, които със своето изкуство ще се включат в инициативата в помощ на Георзи Лазаров.

 

Не прoпускайте да се сдобиете с уникална карикатура, HENNA Tattoo и ваучер за татуировка от Кристиян Илиев. Не пропускайте и благотворителните игри, с които освен, че ще се забавлявате, ще дарите и по една слънчева усмивка, изпълнена с надежда!Ще се проведат и няколко благотворителни търга за творбите на пловдивските таланти.

 

А точно в 18 часа започва Благотворителния концерт в помощ на Георги Лазаров. На сцената ще се качат талантливи изпълнители и приятели на Mojito Bar. Специални гости ще бъдат  група NONAME - Дани Димитров и Георги Зайков; дамите от Compact Voices; пловдивските хип хоп идоли Central Side, няколко уникални фокусници, най-малкият имитатор на "Краля на попа" Michael Jackson и много други.

Вход за концерта: 5лв.

Всички средства, събрани от благотворителните игри, благотворителния концерт, търгове, карикатури, HENNA Tattoo и ваучери за татуировки ще бъдат предоставени за лечението на Георги Лазаров!

Нека заедно дарим по една слънчева усмивка и надежда на едно дете!!!

Телефони за резервации и информация: 0899 99 39 34; 0899 99 39 35

 


Седмична програма