logo

plovdivclubs.com

Audiofly: Барселона е най-хубаво място в света (интервю)
Audiofly: Барселона е най-хубаво място в света (интервю)

Audiofly: Барселона е най-хубаво място в света (интервю)

публикувана на 27.02.2012 01:08

 

Надя Глушкова, лицето на Plovdivclubs.com разговаря с момчетата от Audiofly буквално часове след като кацнаха в София. Естествено, чаровната ни репортека се бе заредила с търпение и причака двамата италианци пред култовия клуб в Пловдив. Във видео интервюто за plovdivclubs, двамата чаровници от Audiofly заявиха, че много се забавляват на сцената, а по-късно вечерта и го доказаха. Те са от този тип Dj-и, които осъществяват непрестанен контакт с публиката и рефлектират емоциите и в музиката си. За тези от вас, които не успяха да присъстват наш екип е подготвил снимков и видео материал:


Добре дошли в България, знам че сте били тук много пъти вече. Какво мислите за клубната сцена и хората тук?


- Благодарим, винаги са били страхотни, обичаме публиката, много са свежи и наистина харесват това, което правим. Хубаво е да срещаш хора, които те приемат. Винаги е имало много енергия тук и сме се зареждали с енергия. Винаги е удоволствие за нас.

 

Турнето ви на „Follow My Liebe” пожъна невероятен успех миналата година. Бяхте в Япония, Южна Америка, Европа разкажете ми за опита.


- Това бе албум върху който работим от години, турнето изиска много работа бяхме в почти всички държави в света, освен Африка, но и там ще отидем. Голяма удовлетворение бе за нас да изкараме албума и да се замислим за друг в бъдещето, незнам кога, имаме много текущи проекти, но това беше нещо, което искахме да направим от много време и сега можем да кажем, че сме го направили.

Всички решават, че трябва да издават албум, трябва да изкараш такъв в някакъв етап на кариерата си. Наистина е голямо удовлетворение и албума е доста личен, това искат хората защото ние пускаме клубна музика, а албума е малко по вариращ. А представянето на турнето е веселата част. Също така албума не е по вкуса на всички, разбира се ние сме много щастливи с крайния резултат, но непасва на всеки, някой го обичат други не, но за нас бе голямо удоволствие да го издадем.

 

Кой не го хареса?


Не само за нашия албум, говоря общо. Отворени сме към критика. Има момент в, който всеки да ти даде мнение.

 

Ок, какво следва тази година? Ще изкарвате ли нов албум или ще се занимавате със социални проекти или ще наблегнете на турнета и партита?


- Правим много нова музика, след като приключихме с албума това ни вдъхнови, но нов албум за сега не, може би догодина. За сега се занимаваме с много музика както знаеш веднъж годишно организираме благотворително събитие за местните хора в Мексико, този проект е доста успешен, приятен и позитивен. Всичките ни приятели в индустрията ни подкрепят, това е една възможност ние да дадем нещо от себе си. Много пътуваме и така нататък, но това е момент в който никой не мисли за пари или в колко часа ще пускат, а е чисто сърдечно. Също така лейбъла Supernature си заема стабилна позиция, става широко разпознаем. А новият ни лейбъл “Mazon Tetra” се заема с другата половина, онази по в стил 4 сутринта. Ще продължим в проекта „Flying Circus”, което върви много добре и това е друго няма да правим.

За нас това е година да се утвърдим.

 

Ами момчета вие сте абсолютен летящ цирк, продължавайте да правите това, което правите. Знам, че живеете в Барселона, вдъхновявате ли се от този прекрасен град, от архитектурата, хората?


- За това живеем там. Страхотно място е, аз и Антони живеем на 5 минути един от друг и други хора от екипа ни също, Johny, Luca Bacetti… Guti. Събрали сме се чудесна група, не ни е нужна дори кола, което пък е добре за природата, не консумираме толкова много от нея. Има хора постоянно, което пък е страхотна енергия и това наистина те вдъхновява да правим позитивна музика.

 

Когато сте в Барселона има ли някой клуб, в който сте резиденти?


- Правим плажни партита е Mac Arena Mar всеки месец. Всъщност има голяма вероятност, последните няколко дни стана ясно, че може да приемем да станем резиденти на един клуб. Винаги сме искали да имаме място, на което да се чувстваме като вкъщи, но никога не се е отдавала възможност, защото ситуацията през зимата е Барселона е малко ограничена, през лятото всички са обезумяли и щури, подобно на Ибиза, но не чак толкова.

 

Трябва да ви кажа, че много харесвам проекта ви с Lee Burridge, “All day I dream of”, смятам че много добре си пасвате с концепцията, разкажете ми малко за този проект, смятате ли да правите партита заедно или още тракове?


- Очевадно е, че работим с Lee, той е наш герой и много добър приятел. Той е един от първите големи Dj- и, който като влезе не се държи, като такъв, а ти дава съвети и се държи приятелски. Това е негов лейбъл, няма нищо общо с нас, но той ни покани за първото пуснато парче. “Sunrise” беше част от албума, но не пасна напълно, но разбира се че бихме искали да работим с него отново.

 

Когато ходите на различните места оглеждате ли за нови таланти с някой да подпишете договор за лейбъла Supernature?


- Разбира се, но прозореца за този тип селекция е през компютъра главно, но виждаме и много таланти в Мексико и Маями например, виждаш много таланти на едно място и си набелязваш тези, които си пасват с концепцията на лейбъла. В повечето време се оглеждаме, когато сме вкъщи и чуем за някой нов и преслушаме музиката им в Soundcloud и решаваме дали става или не и това е продължителен процес.

Винаги гледаме, но всъщност не е толкова лесно по принцип има малки експлозии от нови артисти, но като цяло е трудно да намерим хора, които да пасват точно. В момента се опитваме да лансираме двама нови таланти, фокусираме се над тях и не търсим нови таланти, а да ги обработим. Когато намериш някого си абсолютен късметлия.

 

Благодаря ви за интервюто, вие сте изключително забавни и живи, продължавайте в същия дух. Забавлявайте се на макс тази вечер и с нетърпение очакваме да ви видим колкото се може по- скоро отново тук, може би лятото.


- Благодарим ви много...

 

СНИМКИ може да видите в галерията на сайта!

 


Седмична програма