logo

plovdivclubs.com

Сексапилната Мария Илиева подпали Vogue (СНИМКИ)
Сексапилната Мария Илиева подпали Vogue (СНИМКИ)

Сексапилната Мария Илиева подпали Vogue (СНИМКИ)

публикувана на 05.12.2015 06:43

 

Винаги предизвикателната Мария Илиева направи един от най-запомнящите се лайфове в Пловдив снощи вечерта във Vogue. Усмихнатата изпълнителка с зашеметяваща визия събра погледите на мъжката аудитория в заведението с червената си къса рокля и мрежести бели ботуши.

 

Още с качването си на сцената тя привлече, като магнит изисканите кавалери към себе си, един от които й подари току що хванат жартиер от сватбата на свой приятел и й целуна галантно ръка. Мария Илиева остана трогната от неочаквания жест и не спря да изсипва целувки към младия мъж.

 

Малко след това певицата получи нов комплимент от персонала на Vogue. По случай рождения й ден, който бе на 1-ви декември, тя бе изненадана с уникална торта, на която пишеше "КакаЕСкандал". Мария Илиева направо се разтопи от щастие и сподели, че ще раздели изненадата си с всички гости. 

 

Изпълнителката на "Лунен сън" бе на сцената във Vogue в компанията на професионалистите Венелин Георгиев (тромпет), Георги Янев (китара), Mr Moon (DJ, перкусии, синтезатор) и Иван Неделев (зад пулта). Тя започна лайф вечерта една от най-любимите песни на пубилката "Нищо". Връхната точка обаче бе малко преди края и публиката да я вика на бис. Мария Илиева изпълни песента на Васил Найденов "Болката отляво", по време на която целият клуб вдигна ръце и запя заедно с чаровната певица. 

 

ВСИЧКИ СНИМКИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В СЪБИТИЕТО ТУК

 

   


Седмична програма