logo

plovdivclubs.com

DJ Mascota с взривоопасен микс в W garden
DJ Mascota с взривоопасен микс в W garden

DJ Mascota с взривоопасен микс в W garden

публикувана на 23.02.2016 03:33


Той е обявен за DJ номер едно от awards.bg за 2012 година. Той е DJ Mascota и този петък ще миксира зад пулта в W winter garden

 

 Най-горещaта парти точка на Пловдив, отново ще се превърне в сцена на едно незабравимо музикално събитие в компанията на Mascota. Вечерта ще събере много нощтни птици от града на тепетата, а партито ще продължи до ранни зори.

 

В четвъртък в W club ще има The Secret Garden Show, а в събота в заведението ви очаква Red Party With Stephan Gee.  Цялата програма на W winter garden следете в сайта за нощен живот на пловдив-plovdivclubs. Резервации можете да направите на познатия телефон: 0878 333 330

 

Mирослав Петков a.k.a Mascota, застава за пръв път зад пулта през далечната 1998г. в родния си град, където пуска различни стилове – dance, pop & r’n’b. Професионално като DJ стартира своята кариера през 2001г., тогава прави и своите първи стъпки в клубната музика, запален по tribal & tech house. Стилът, върху който той създава своите сетове може да се определи като много импулсивен, енергичен и мелодичен смесвайки deep, funky, groove и tech звучене.



През 2009г. Mascota получава резидентско място във веригата клубове BEDROOM (София и Слънчев Бряг). Учавства в няколко музикални проекта заедно с D-Trax, Crazibiza, Ruben Alvarez, Luigi Rocca и Mr. Gago (перкусии). Автор на една от най-успешните и слушани компилации, издавани всеки сезон от клуб Bedroom – “BEDROOM Fashion Compilations”.



Избран за най-добър DJ на 2012 от awards.bg



Седмична програма