logo

plovdivclubs.com

Skill, DJ FUKKO и C-Fusion в Avenue
Skill, DJ FUKKO и C-Fusion в Avenue

Skill, DJ FUKKO и C-Fusion в Avenue

публикувана на 02.12.2015 07:06

 

Седмица след своето откриване Avenue Day&Night обяви своята програма до края на месеца. През заведението ще се изредят DJ Skill, DJ FUKKO, BURLAK, Kristina Nova, Рут Колева, Danny, Мах feat G. Zaikov и много други.

 

Във втората седмица на своя "нов живот" Avenue ще бъде домакин на три поредни силни партита. В четвъртък ви очакват LIVE SESSIONS with Stefan Skill Kolev. Вече повече от 20 години, той продуцира, компилира и пуска музика, която хората нямат възможност да чуят навсякъде. Неговите музикални интереси не могат да се сложат в рамка и биха обхванали периода от 1930-та, та чак до нашето съвремие. Собственик на повече от 10 000 грамофонни плочи , Стефан Колев е един истински ценител, който този четвъртък след 21:00 ще накара времето за всички в Avenue Day&Night да спре .

 

В петък в заведението ще звучи deep house от DJ FUKKO, а в събота партито ще озвучи C-FUSION. За неговите партита са характерени по-тежкият саунд, дълбоките бас линии, съчетани с енергични трайбъл мотиви, и най-вече силно развито шесто чуство за настроението на тълпата. Непропускайте Saturday groove с C-Fusion.


Заведението е обзаведено по последните модни тенденции, напълно подходящо за празнуване на вашия личен или фирмен празник. Концепцията му е да се чувствате приятно, да се забавлявате с приятели и да разпускате след дългия работен ден.

  

За plovdivclubs е чест да може да ви направи преки свидетели на най-интересните събития от нощните клубове и заведения  в Пловдив


телефон за резервации : 088 477 7098

 

 


Седмична програма