logo

plovdivclubs.com

Април 2021
Май 2021
Юни 2021
Bling -WOSH MC - BLING club
Bling -WOSH MC

Bling -WOSH MC

Четвъртък, 17 Май 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: на място

 На 17.05, клуб BLING ще бъде домакин на една неочаквана комбинация, която ще ви покаже отличителните белези на поколенията в БГ Хип-Хопа. 

 Парата, любовта, мах'лата... Добре познатият под тепетата Wosh MCи бързо набиращият популярност Vessou имат какво да ви кажат по тези и още теми. 

 Четвъртък, клуб Блинг! Бъдете готови за всичко... 

 Начало: 23:30 

За резарвации и информация: 0877 077 097 

Снимка от албума
Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!