logo

plovdivclubs.com

Август 2024
Септември 2024
Октомври 2024
Bling club- Spens Liter Jack Dj Chukee - BLING club
Bling club- Spens Liter Jack Dj Chukee

Bling club- Spens Liter Jack Dj Chukee

Четвъртък, 20 Септември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

На 20.09 /четвъртък/ с уточнението, че тази вечер ще оставим мейнстрийма на страна, за да погалим ушите и духа с евъргрийн парчета, които ще бъдат наградени с най-ценната валута – почетно място в историята на българската хип-хоп музика и култура.

 На пръв поглед SPENS и Nasio aka Liter Jack (Official) са доста различни изпълнители, но имат сходни идеали. И двамата са на мнение, че не трябва да изпращаме смисленото, полезно за съзнанието послание в текстовете на рап песните, в миналото.

До този момент се придържат към тази идеология в творчеството си и не са се подвели по новите тенденции в жанра. И въпреки това интересът към тях не стихва! Те ще ни бъдат гости в четвъртък, а от пулта гърбовете им ще „пази“ DJ Chukee.

Снимка от албума
Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!