logo

plovdivclubs.com

Женско царство в петък в Блинг
Женско царство в петък в Блинг

Женско царство в петък в Блинг

публикувана на 26.09.2018 09:15

Месецът е към своя край, затова трябва да го изпратим подобаващо. По-добро място за целта от BLING CLUB няма и сега ще разберете защо.


На 27 септември /четвъртък/ зад пулта очакваме чуждестранно нашествие – ще ни гостуват DJ-ите от CAP Entertainment Group, които с всяка своя поява предизвикват фурор и не оставят възможността на никого наоколо да си стъпи на петите. Малко популярен факт за момчетата е, че те са студенти по медицина, но съдбата ги тегли към хип-хоп музиката и те не възнамеряват да й се дърпат. Затова си създават своя организация, която предлага международна парти платформа от най-ново поколение, която бързо успява да се наложи и превръща клубовете в пръскащи се по шевовете лудници. На следващата вечер (28.09), петък, сцената на BLING CLUB ще се превърне в женско царство, в което главни действащи лица ще бъдат Алекс и Влади.


Чаровните близначки имат #Мерак да възнаградят слуха ви с уникалните си нежни като коприна гласове. Преди малко повече от месец те пуснаха новото си музикално предложение „Само за свободни“, което се радва на милион гледания в YouTube и което нямат търпение да изпълнят пред вас. Къдрокосите девойки ще допуснат музикалната им доминация да бъде нарушена частично от представител на силния пол, тъй като Funkster ще има отредено място зад пулта във въпросната нощ, което трябва да заеме! В събота (29.09) закриваме подобаващо парти седмицата с DJ YANGFETISH, а домакин на купона ще бъде 2 LICA. Професионализмът и на двамата в различните им поприща е доказан през годините, в които те не са спирали да сътворяват едни от най-качествените клубни купони.


YANGFETISH предлага разнообразна селекция от нови и олдскул хитове. Тежката му артилерия ще ви хвърли в приятни спомени, когато чуете някогашните хип-хоп парчета, на които към днешна дата ще се изкефите и изтанцувате все едно сега са излезли на бял свят. Ще носи и от новото! А намесата на 2 LICA по време на разбивацията винаги успява да нажежи обстановката и настроението още повече, а когато стане дума за хост, неговият глас е най-приятният за този пост, особено след като симпатизираме на творчеството и възможностите му на рап изпълнител. 



Седмична програма