logo

plovdivclubs.com

Поли Генова на сцената на Брилянтин
Поли Генова на сцената на Брилянтин

Поли Генова на сцената на Брилянтин

публикувана на 06.01.2014 12:35

Студентско хип-хоп парти с DJ G, Viko & Ballet Fame ви очакват тази сряда в Брилянтин! Входът за събитието ще бъде свободен за дами и студенти. Организатор: Брилянтин Пловдив и Vibestars. Една наистина свежа вечер- забавлявай се!

 

В четвъртък ви очаква "DISCO NIGHT"- партито за любителите на ретро музиката. Ще можете да се забавлявате с най-добрата музикална селекция от 80’те и 90’те. Пултът, грамофоните и винилите ще бъдат в ръцете на добре познатите DJ Rocco, DJ Stanley и DJ Iv.

 

Live vocal night с неотразимата Поли Генова ще бъде кулминацията на седмицата!  Тя ще се качи на сцената в петък и ще изпълни абсолютно на живо свои авторски парчета и кавъри на световно известни песни. 

 

Тя е момичето, което познаваме от детската вокална група Бон-Бон, където пее от 4-годишна и уж на шега стартира супер успешната си музикална кариера. Тя е и момичето, което достойно представи България на Евровизия през 2011 със своята песен "На инат" и накара цялата страна да се гордее с талантите, които притежава. Тя е Поли Генова!


 

 


Седмична програма