logo

plovdivclubs.com

Automatic Flowers с лайф в Библиотеката
Automatic Flowers с лайф  в Библиотеката

Automatic Flowers с лайф в Библиотеката

публикувана на 30.01.2017 09:25

 

На 3-ти февруари, петък, „Automatic Flowers“ ще гостуват в клуб Библиотеката.


„Automatic Flowers“ се ражда като идея за музикална формация в началото на 2007 година. Оттогава идеята се превърна в реалност и вече 10 години къде последователно, къде спонтанно се случват концерти на бандата. Вторият за годината ще бъде в клуб „Библиотеката“ на 3-ти февруари. Символично представен сет от авторски произведения „писани“ през годините ще бъде представен първо пред софийската публика, а два дена по-късно и пред пловдивската. Тези две събития ще бъдат и рядка възможност да се чуе бандата на живо през годината. 



Силно зареденото живо изпълнение е всичко, което „Automatic Flowers“ представлява и очаква да състои като поведенчески шаблон за дизайн в пространствено-ориентираното, програмирано чрез подреден, но и хаотичен, хармоничен метод за изменение на атмосферата по време на предоставената възможност в предстоящите събития. Произведенията съдържат изненадващи и оживени елементи, а времето между тях рядко съдържа в себе си липса на чувство за хумористичен поглед към случващото се състояние на свободната повърхност на сценичната проява. 



„Automatic Flowers“ са: Ивайло Аргиров, Александър Иванов, Едуард Симонян, Радослав Паунов, Георги Димитров и Никола Джоков „Никсън“


Входът за вечерта ще бъде на стойност 8 лева

 

Следете програмата на клуб Библиотеката в сайта за нощен живот на Пловдив Plovdivclubs.com



Седмична програма