logo

plovdivclubs.com

Оги 23 празнуват рожден ден в Библиотеката
Оги 23 празнуват рожден ден в Библиотеката

Оги 23 празнуват рожден ден в Библиотеката

публикувана на 06.04.2015 02:07

Този четвъртък, в клуб Библиотеката ОГИ 23 ще отпразнуват своя десети рожден ден, в компанията на своите пловдивски фенове.


"И ние не разбрахме кога станаха чак 10, но са толкова - повярвайте ни. Започна се кагато бяхме на по 17. На шега, нищо сериозно и БУМ! Ето ни вече цяло десетилетие на сцената. Една сцена, на която много банди се качиха и много слязоха, а ние все още се чувстваме все едно тепърва започваме. За толкова време научихме много неща и си останахме непоправими. Пораснахме адски много и запазихме детското в себе си. Забравихме да мразим и се научихме да обичаме, да създаваме, да бъдем себе си до край и никога, никога, никога да не се предаваме. Само и единствено благадарение на вашата подкрепа и нашата - граничеща с лудост - упоритост", споделят момчетата от бандата.

 

Пънк-рок бандата ще направи един ексклузивен концерт по случай празника и обещава вечертада бъде запомнена.С безкрайната си серия от летни хитове като „Добър вечер", „Почивка" и „3 пръста уиски", ОГИ 23 ще донесат свежи емоции в дъждовния Пловдив.

 

Огитата, както повечето им фенове ги наричат, казват, че историята по създаването им е дълга и глупава и датира някъде от 2005. Тогава Константин Ангелов (китара, вокали) и Ангел Ангелов (бас, вокали), тръгват по пътя на мистерията с търсенето на барабанист. След многократни опити да си намерят такъв (или той да намери тях),Христо Илиев-Билката, се присъединява към бандата през 2010. Година по-рано те вече са извадили първия си албум "PimpinChaos", който пускат за безплатно сваляне впоследствие.


Формацията проби с парчетата, а и клиповете към тях - "Почивка" и "Любов на преспи". Музикантите определят стила си като пънк рок. Отличават се с ненатрапчива лежерност и абсолютен позитивизъм, както в текстовете, така и в самите парчета. С непринудено сценично поведение и незалязващи усмивки, групарите натрупаха огромна фен-база и усилено започнаха да обикалят из родните клубове. 


Начало: 22:00
Вход: 5лв.



Седмична програма