logo

plovdivclubs.com

Театър, театър, театър.... в клуб Библиотеката
Театър, театър, театър.... в клуб Библиотеката

Театър, театър, театър.... в клуб Библиотеката

публикувана на 23.09.2014 08:47

 

На 26 септември от 20:00 ч. в клуб „Библиотеката“ ще се състои премиерата на моноспектакъла „Въпреки всичко“, изпълнен от актрисата Диана Димитрова. Той е четвъртият моноспектакъл, чиято премиера се състои в гр. Пловдив, след което обикаля големите градове на България. Това е четвъртият реализиран моноспектакъл от поредицата „Любов“, на която сценарист и режисьор е авторът на романа „Рай“ – Радослав Гизгинджиев.

 

„Моето име“ с участието на пловдивския актьор Стефан Иванов; „Любовта не може просто да отмине“ – с участието на Симеон Владов и „Тук ли си?“ с Йоко Захариев са моноспектаклите, които многократно препълниха клуб „Библиотеката“ и през новия сезон отново ще се завъртят на същото място, а наред с това ще бъдат представени и книгите, които ще се появят на книжния пазар до броени дни.

 

„Проект „Любов“ сам по себе си е една изключителна лично моя лудост, защото за една година успях да изкарам 4 моноспектакъла и 4 книги по тях. „Въпреки всичко“ ще е преживяване, което директно ще хване публиката за раменете и ще ги разтърси – ще има много смях, много лудост, много истини и много любов, разбира се. С Диана Димитрова работихме много дълго, за да се появи един персонаж, който ще бъде изключително контрастен на това, което сме, с това, което искаме да бъдем.“ разказва режисьорът на моноспектакъла Радослав Гизгинджиев.

 

8 октомври от 19:30 ч. ще се играе „Любовта не може просто да отмине“ – с участието на Симеон Владов, а на 16 октомври от 19:30 ч – „Моето име“ с участието на Стефан Иванов.


Седмична програма