logo

plovdivclubs.com

ВЕЧЕРИ НА МЛАДОТО ВИНО В МАЛКАТА И ГОЛЯМАТА БИБЛИОТЕКА
ВЕЧЕРИ НА МЛАДОТО ВИНО В МАЛКАТА И ГОЛЯМАТА БИБЛИОТЕКА

ВЕЧЕРИ НА МЛАДОТО ВИНО В МАЛКАТА И ГОЛЯМАТА БИБЛИОТЕКА

публикувана на 23.11.2016 02:37

Осмото издание на едно от най-масовите и важни събития за винен туризъм в страната - фестивалът „Дефиле на младото вино” ще се проведе в последната седмица на месец ноември в град Пловдив.

 

Най-голямото винено събитие в България "Дефиле на младото вино" тази година  ще излезе  извън рамките на Стария град. Още две заведения стават част от събитието. В тях ще се проведат Вечери на младото вино на 25-ти и 26-ти ноември.

 

На 25-ти и 26-ти от 19 ч. в най-новото място за вино Малката библиотека и  на 25-ти ноември в Клуб Библиотеката от 21 часа, пловдивчани и гостите на града ще има възможност да опитат най-новите винени предложения на Винен проект Мелвино и ВИ Вила Юстина.

 

Официалното откриване на „Дефиле на младото вино” е на 25 ноември, петък, в 14 часа в подножието на Стария град на ул. Съборна 2-4 (до бариерата под храм „Света Богородица“) със специалното участие на виртуозния изпълнител на кавал Теодосий Спасов.

 

Посетителите на традиционното изложение на млади български вина ще могат да се насладят на рекорден брой български вина – над 200 вида от продукцията на 32 водещи винопроизводители от цялата страна. Дегустациите ще се проведат в неповторимата атмосфера на 12 емблематични места в Стария град, сред които галерии, музеи и  ресторанти. В част от обектите ще бъде предлагана специално приготвена храна за дегустациите. Участие във фестивала ще вземат и производителите на мед със своята екологична продукция.

 

Цялата програма на клуб Библиотеката следете в сайта за нощен живот на Пловдив plovdviclubs.com


Повече за Дефиле на младото вино можете да прочетете ТУК


Седмична програма