logo

plovdivclubs.com

Спечели Вип покана за партито на радиогрупа Communicorp
Спечели Вип покана за партито на радиогрупа Communicorp

Спечели Вип покана за партито на радиогрупа Communicorp

публикувана на 02.02.2012 07:09

 

За десета поредна година, на десети февруари, най –голямата радиогрупа в България организира грандиозно ВИП парти за клиентите и приятелите на шест от най – слушаните радио станции в Пловдив: БГ Радио, Радио 1, Радио 1 рок, Радио ЕНЕРДЖИ, Радио Сити и Радио Вероника.

 

Всяка година партито е с различна тема, а гостите се забавляват с музиката и песните на най –добрите БГ музиканти. Гост – изпълнители през годините са били: Васил Найденов, Силвия Кацарова, Миро, Графа и Акага, Атлас и други куп познати лица от родната БГ сцена.

 

На тазгодишното парти, което ще премине под мотото „Под пълната луна” специални гости ще са група Б.Т.Р., Санеца и Искрен Пецов. Всеки слушател има уникалната възможност да стане част от партито. Как? Достатъчно е само да се регистрира в сайта на пловдивските клубове www.plovdivclubs.com.

 

На 9 февруари ще бъде изтеглен по един почитател на всяко от радиата принадлежащи на Communicorp - БГ Радио, Радио 1, Радио 1 рок, Радио ЕНЕРДЖИ, Радио Сити и Радио Вероника.


Не забравяйте, когато се регистрирате да отбележите от кое радио чухте за нашата игра.  

 

Всеки спечелил има възможност да доведе и 3 – ма свои приятели. Имената на шестимата печеливши ще бъдат публикувани на www.plovdivclubs.com и служител на радиогрупата ще им се обади, за уточнение на подробностите по получаване на поканите.

 

Успех на всички!


Седмична програма